Ładuję szczegóły zamówienia...
Zobacz koszyk ZAMÓW
Suma:

Polityka prywatności

buy altace online Szanuję Państwa prawo do prywatności i dlatego też jako właściciel sklepu internetowego oraz Administrator danych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2002 r. Nr 101 poz. 926 z późn. zm.) niniejszym przedstawiam moją politykę prywatności.

http://matthewcowdrey.com/diclofenac-100-mg-doziranje.html

Dane które przetwarzam

pilex himalaya tablets price Podanie jakichkolwiek danych osobowych jest w pełni dobrowolne.

lasix tabletten 20 mg

paroxetine 20 mg matin ou soir Prowadzę sprzedaż internetową oraz świadczę usługi określone w forex trading and tax uk Regulaminie limadafashion.pl/regulamin-sklepu Dla prawidłowego zawarcia i wykonania umowy sprzedaży oraz świadczenia innych usług niezbędne jest podanie następujących danych osobowych:

cefadroxil 500 mg adalah obat untuk
  • imię i nazwisko,
  • adres siedziby lub wykonywania działalności gospodarczej (w przypadku przedsiębiorców),
  • adres zamieszkania lub pobytu (w przypadku osób fizycznych),
  • NIP (w przypadku przedsiębiorców),
  • numer telefonu,
  • adres e-mail

rosuvastatin sandoz 10 mg Niezależnie od zakresu podanych przez Państwa informacji podczas wizyt na stronach mojego sklepu serwer lub programy służące do analizy zachowań automatycznie zbierają dane dotyczące tych wizyt. Dane te to w szczególności numer IP i system operacyjny urządzenia, z którego Państwo korzystacie, nazwa przeglądarki, informacje o rozpoczęciu, zakończeniu oraz zakresie każdorazowego korzystania z naszych stron internetowych i usług oraz inne dane transmitowane protokołem http://.

how much does methotrexate shot cost

W jaki sposób wykorzystuję dane?

http://londonclothingworks.com/m.s.-luvox-100mg-xanax.html Przekazane przez Państwa dane osobowe wykorzystuję w celu prawidłowego wykonania umowy sprzedaży, w szczególności nadania przesyłki z zamówionym towarem oraz prawidłowego wykonania usług, z których Państwo korzystają lub zamierzają skorzystać. W szczególności podawane przez Państwa dane służą do rejestracji i logowania, obsługi składanych zamówień, płatności oraz kontaktu z Państwem.

artane tab 2mg jarabe Państwa dane są także wykorzystywane w celu:

  • dostosowywania zawartości sklepu i aplikacji do Państwa preferencji oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych;
  • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki korzystają Państwo ze strony mojego sklepu, co umożliwia stałe podnoszenie poziomu świadczonych usług;
  • utrzymania sesji po zalogowaniu, dzięki czemu nie muszą Państwo na każdej podstronie sklepu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  • prezentacji reklam w sposób pozwalający na indywidualizowanie przekazu reklamowego co pozwala na wyświetlanie reklam, które swoją treścią z większym prawdopodobieństwem będą odpowiadały Państwa oczekiwaniom.

cost of plavix in ireland Nie udostępniam Państwa danych w żaden inny sposób, niż to wynika z celu działalności mojego sklepu internetowego oraz zakresu udzielonej zgody i oświadczeń, jakimkolwiek innym podmiotom trzecim bez podstawy prawnej nakazującej mi takie działanie i zapewniam o podejmowaniu wszelkich starań, aby informacje te były strzeżone właściwie, a w szczególności w sposób przewidziany przepisami ustawy o ochronie danych osobowych oraz ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Newsletter

http://joinevents.net/isoptin-online-dictionary.html Deklaruję, iż Państwa dane osobowe nie zostaną wykorzystane w celach marketingowych bez Państwa zgody. W szczególności bez uprzedniego uzyskania takiej zgody nie będę wysyłała do Państwa żadnych biuletynów, newslettera i czy innych informacji handlowych.

go here W ramach usługi „Newsletter” mogą Państwo otrzymywać informacje o nowościach czy promocjach oferowanych w moim sklepie. Aby otrzymywać „Newsletter” zostaną Państwo poproszeni o wyrażenie zgody na otrzymywanie informacji handlowych. Mogą Państwo również wyrazić zgodę na wysyłanie na Państwa adres e-mail informacji handlowych pochodzących od moich kontrahentów.

finasterida 1mg efeitos colaterais Państwa zgoda na otrzymywanie na podany adres e-mail informacji handlowych pochodzących ode mnie lub moich kontrahentów może być w każdej chwili odwołana. Mogą Państwo odwołać zgodę poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres limadafashion@onet.pl lub pisemnie na adres ul. Karniszewicka 11a/6a, 95-200 Pabianice lub poprzez odpowiednią zmianę ustawień w Koncie po uprzedniej rejestracji i zalogowaniu.

Twoje prawa

elavil 25 mg tablet Zgodnie z obowiązującymi przepisami zapewniam Państwu swobodny dostęp do danych osobowych, ich zmiany, poprawiania oraz usuwania. Dostęp, zmiana, poprawianie oraz usuwanie danych osobowych mogą Państwo dokonywać w dowolnym czasie poprzez Konto Klienta po uprzedniej rejestracji i zalogowaniu. W każdym jednak przypadku wszelkie informacje odnośnie dostępu, zmiany, poprawiania oraz usuwanie swoich danych osobowych uzyskają Państwo kontaktując się ze mną na pod adresem e-mail: limadafashion@onet.pl lub pisemnie na adres: ul. Karniszewicka 11a/6a, 95-200 Pabianice.

Zabezpieczenie danych osobowych

clarinex d 5 mg W celu zminimalizowania zagrożeń jakie wiążą się z nieuprawnionym dostępem do zbiorów danych osobowych dokładam starań, aby zapewnić właściwy poziom ochrony prywatności i bezpieczeństwa Państwa danych. Narzędzia, którymi się posługuję się zostały dobrane tak, by zapewnić należytą ochronę przetwarzania danych osobowych zgodnie z wymogami prawa.

http://learningconnected.com/celebrex-200mg-capsule.html Zbiór danych osobowych klientów sklepu „Limada Fashion” został zgłoszony do rejestracji Generalnemu Inspektorowi Danych Osobowych i wpisany do ogólnokrajowego rejestru zbiorów danych osobowych pod numerem (w oczekiwaniu na nadanie numeru przez pracownika urzędu).

Informacja o plikach Cookies

suhagra 100mg online Cookies, czyli popularnie zwane ciasteczka (z języka angielskiego cookie oznacza ciasteczko) to niewielkie pliki tekstowe (txt.) wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie usługobiorcy, najczęściej na twardym dysku urządzenia, z którego Państwo korzystacie np. komputer, smartfon, tablet itp. Parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, reklam i do monitorowania aktywności odwiedzających.

Funkcje cookies

clozapine and zyprexa 7.5mg W ramach naszego Serwisu wykorzystujemy dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym, z którego Państwo korzystacie do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym usługobiorcy przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia.

W jaki sposób wykorzystuję informacje zawarte w cookies?

vytorin 10-80 mg Zazwyczaj dane zawarte w „ciasteczkach” są wykorzystywane do automatycznego rozpoznawania konkretnego usługobiorcy przez serwer, dzięki czemu może on wygenerować przeznaczoną dla niego stronę. Umożliwia to na przykład dostosowanie serwisów WWW, obsługi logowania, generowania statystyk itp. Jak to wygląda w praktyce?

800mg motrin how often can i take Otóż serwer dzięki zapisywanym plikom cookies może sprawdzić, czy z danego komputera oddany został głos w sondzie. Ponadto dostosowuje na przykład reklamę znajdującą się na stronie WWW tak, aby nie wyświetlała się wielokrotnie dla tego samego usługobiorcy.

price of oral zyvox Używam plików cookies w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji usługobiorcy oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych mojego sklepu. Ponadto używam ich w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób usługobiorca korzysta ze stron internetowych co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji usługobiorcy.

http://www.mobilentis.com/arcoxia-90-mg-precio.html Usługobiorca może jednak ustawić swoją przeglądarkę w taki sposób, aby pliki cookies nie zapisywały się na jego dysku, albo automatycznie usuwały w określonym czasie. Ustawienia te mogą więc zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie usługobiorcy. Niestety w konsekwencji może to prowadzić do problemów z wyświetlaniem witryny sklepu.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress